Miten toimii?

Tee töitä, ansaitse rahaa ja laskuta ilman omaa yritystä! floy.fi on laskutuspalvelu, jonka kautta sinä voit helposti ja vaivattomasti laskuttaa ilman yritystä oman työsuorituksesi.

floy.fi laskutuspalveluun liittyminen on nopeaa ja vaivatonta. Voit liittyä palveluun tästä ja toimitamme tunnukset sähköpostiisi sekä ohjeet kuinka palvelua käytetään.

laskutuspalvelu aloitus:

1. Liity mukaan
2. Luo lasku
3. Saat palkkaa

Näin laskutat ilman yritystä!

- Rekisteröidy. Aktivoimme tunnuksesi ja toimitamme sähköpostiisi ohjeet kuinka palvelua käytetään.

- Laskuta tekemästäsi työstä

- Muista toimittaa palkanmaksua varten verokorttisi mahdollisimman pian.

Me hoidamme kaikki tarpeelliset paperityöt aina eläkemaksuista ALV:in maksamiseen ja vakuutuksista sosiaaliturvamaksuihin asti. Sinä voit huolettomasti tehdä niin paljon töitä kuin ikinä haluat. Keskity siihen mitä osaat eli oman alasi töihin. Laskutus ilman yritystä on helppoa ja sujuvaa. Me hoidamme kaiken muun.

Kun laskutat työsi meidän kauttamme, et tarvitse Y-tunnusta. Et ole virallisesti yrittäjä ja täten sinua eivät myöskään koske yrittäjään vastuut ja velvollisuudet. Kauttamme laskutettu työ kerryttää eläkettäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseesi.
- Ei kirjanpitovelvollisuutta
- Ei Y-tunnusta
- Ei pitkäaikaista sitoutumista
- Ei yrittäjämaksuja, jos ei ole töitä
- Helppo ja vaivaton palvelu
- Saat rahat palkkana ja samalla sinulle kertyy eläkettä

Aloita työt heti ja jätä paperihommat meidän huoleksemme!

Kenelle laskutuspalvelu sopii?

Sinun ei tarvitse huolehtia kirjanpidosta tai rekistereihin liittymisestä. Jätä ne meidän huoleksemme. Oletamme kuitenkin, että olet oman alasi ammattilainen ja toimitat työsi omalle asiakkaallesi sovitulla tavalla ja sovittuun aikaan mennessä. - Toimi vastuullisesti ja saat ansaitsemasi palkkion varmasti ja nopeasti.

Laskutuspalvelumme sopii hyvin myös niille, jotka suunnittelevat oman yrityksen perustamista mutta haluavat ensin kokeilla miltä asiakkaille töiden tekeminen tuntuu. Samaan tapaan floy.fi laskutuspalvelu soveltuu opiskelun tai toisen työn ohessa tehtäviin sivutöihin tai urakoihin. Tee keikkahommia, auta sukulaisen firmaa tai tee alihankintaa isommalle firmalle - ja laskuta työsi ilman omaa yritystä!

Palvelumme kautta et voi kuitenkaan laskuttaa tiettyjä terveydenhuoltoon ja luvanvaraisiin aloihin liittyviä töitä. Ole meihin yhteydessä jos olet epävarma.

Mitä palvelun käyttäminen maksaa?

Laskutus ilman yritystä floy.fi palvelun kautta on edullista ja hinnoittelu on selkeää. Laskutuspalvelumme palvelumaksu on vain 4% laskutuksen arvonlisäverottomasta loppusummasta tai minimivelotus 15€. Minimiveloitusta käytetään ainoastaan silloin, kun yhteen palkanmaksuun yhdistettyjen laskujen arvonlisäveroton loppusumma on alle 300€

floy.fi tilittää kaikki palkanmaksuun liittyvät verot, pidätykset, eläkkeet ja vakuutusmaksut Laskuttaessasi kauttamme huolehdimme kaikista palkanmaksuun liittyvistä veroista, eläkkeistä ja vakuutusmaksuista. Laskuttaessasi et saa siis koko laskutettavaa summaa, koska siitä maksetaan työntekijän pidätykset, arvonlisävero ja työntekijämaksu.
Tutustu palkkalaskuriin tästä ja laskuta ensimmäinen laskusi jo tänään!

Miksi valitsisin floy.fi:n?

Toiminimen tai osakeyhtiön perustaminen ei tosiaankaan ole vaikeaa, se onnistuu helposti vaikkapa meidän avulla. Ratkaisevaa onkin se, että perustaessasi toiminimen tai yrityksen tulee sinusta yrittäjä, jolloin sitoudut myös yrittäjän velvollisuuksiin. Sinun on mm. huolehdittava yrittäjä-eläkkeen, ennakko- ja arvonlisäverojen maksusta, pidettävä kirjanpitoa, jne. Voit palkata tilitoimiston tekemään käytännön työt, mutta olet silti itse vastuussa siitä, että kaikki ilmoitukset ja maksut hoidetaan ajallaan. Todennäköisesti hoidat kuitenkin laskujen tekemisen, lähettämisen ja myyntireskontran hoidon itse. floy.fi:n kautta toimiessasi et ole yrittäjä, joten sinulla ei myöskään ole yrittäjän velvollisuuksia. Markkinoit palveluitasi, sovit töistäsi ja aikatauluistasi.

Floy.fi:n hoitaessa kaikki hallinnolliset ja lakisääteiset velvoitteet. Ansiosi maksetaan sinulle palkkana, josta on jo vähennetty kaikki kulut. Tulotasosi riippuu laskutuksesi määrästä, kuten tilanne olisi myös omassa yrityksessä. Laskutuspalvelua ei siis ole perustettu siksi, että toiminimen/yrityksen perustaminen olisi vaikeaa tai monimutkaista. Laskutusyrityksemme on perustettu helpoksi vaihtoehdoksi laskuttaa oma työ, tarvitsematta ryhtyä yrittäjäksi kaikkine velvollisuuksineen ja riskeineen.

floy.fi muuttaa saatavat rahoiksi vaivattomasti